Βάση της Δημοκρατικής Πολιτικής Ενότητας

2019May

Στην Χώρα μας, η πολιτική του διαίρει και βασίλευε εγκαθίδρυσε το πολιτικό σύστημα εξουσίας που εξυπηρετεί άριστα τις στενές του πολιτικές επιδιώξεις, ώστε του Κράτος να έχει πάντα συνέχεια και μέσω της προβαλλόμενης ιδεολογίας να εξασφαλίζει την ύπαρξή του και να υπηρετεί άριστα και τον ξένο παράγοντα, ανεξαρτήτως κόστους για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τον ελληνικό Λαό όμως, τον ενδιαφέρει όχι μόνο η συνέχεια του Κράτους, αλλά η συνέχεια της κοινωνίας, σε ισχυρή και δημιουργική Ελλάδα .

Τα μνημόνια απέδειξαν σε όλους, στο πλαίσιο, είτε της φιλελεύθερης, είτε της προοδευτικής σοσιαλδημοκρατίας, είτε του αριστερού διεθνιστικού φιλελευθερισμού, ότι, στόχος  είναι η Συσσώρευση – Υπερσυγκέντρωση του χρήματος από τους λίγους για να δίνουν εργασία στους πολλούς, προς βελούδινη εκμετάλλευση αυτών τούτων των εργαζόμενων, αλλά και του πλούτου που παράγεται παντοιοτρόπως, και ούτω καθεξής. Απεδείχθη ότι ο αντιμνημονιακός λόγος και οι παραμνημονιακές δυνάμεις, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ως βασιλικότεροι του βασιλέως, ήταν δυνάμεις των μνημονίων, και εκτός των άλλων, έχουν πολύ μεγάλη την ευθύνη για την επάνοδο στην πρώτη γραμμή των πολιτικών δυνάμεων που ευθύνονται κατά βάση και κυρίως, μετά την μεταπολίτευση, για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και ο Λαός. Ευθύνονται, δε, γιατί πέραν των άλλων δημιούργησαν πολιτικό έδαφος ώστε οι δυνάμεις αυτές να παρουσιάζονται ως λυτρωτές και φυσικά οι υπερασπιστές της συνέχειας του κράτους, σαν να μην συνέβη τίποτα σ’ αυτή τη χώρα και το Λαό μετά το 2000 -2010 έτους έναρξης της βαρβαρότητας των Μνημονίων!

Αυτό το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικές δυνάμεις εξουσίας επέβαλαν :

  • Τον αφανισμό τόσο της εργατικής όσο της μεσαίας, αλλά και της μεγάλης τάξης στην Ελλάδα, αφού έχει λεηλατηθεί, κάθε θεσμική έννοια των δικαιωμάτων της εργασίας .
  • Υποδούλωσαν τον ελληνικό Λαό στους ξένους δανειστές, στους οποίους έγινε πλέον φόρου υποτελής για έναν αιώνα.
  • Εκποίησαν τη δημόσια περιουσία του ελληνικού Λαού και υποθήκευσαν τη χώρα μέχρι το 2115.
  • Επέβαλαν την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, που αποτελεί εθνικό έγκλημα, μια επονείδιστη απόπειρα αλλοίωσης της ταυτότητας της Μακεδονίας, αδιαφορώντας προς τούτο για τα αισθήματα του Λαού.
  • Επέβαλαν το λευκό χρώμα στον εκλογικό χάρτη στη Θράκη και συσσώρευσαν εθνικά προβλήματα προς ανατολάς με τον κίνδυνο να χαθεί η Πατρίδα και το Έθνος.
  • Κατέστησαν τον Έλληνα και την Ελληνίδα να είναι ξένοι στον τόπο τους και τους οδηγούν στην έξοδο απ’ την Πατρίδα.
  • Η παράνομη μετανάστευση, για κανένα κόμμα της πολιτικής εξουσίας, δεν είναι πρόβλημα. Τούτο όμως συσχετιζόμενο με το δημογραφικό, που επέβαλαν τα μνημόνια, θα είναι η βόμβα διάλυσης της συνέχειας του ελληνικού έθνους και των Ελλήνων και διάρρηξη της συνέχεια του στην Ιστορία.
  • Επέβαλλαν ή αποδέχτηκαν την σκληρή μεταμνημονιακή επιτροπεία με σκληρά μέτρα ματωμένων πλεονασμάτων (2,9+%) μέχρι το 2060, σε βάρος του Ελληνικού λαού και του μέλλοντος του.

Η Νέα Πολιτική θεωρεί ότι οι καιροί απαιτούν τη Ενότητα όλων των δυνάμεων που συμφωνούν στις παραπάνω πολιτικές θέσεις, ως τον τρόπο που εξασφαλίζει την πτώση του φαύλου πολιτικού σύστημα εξουσίας στην Πατρίδα μας.

Κατά συνέπεια η συμπόρευση των πολιτικών δυνάμεων, για κοινή κάθοδο προς τις επικείμενες εθνικές εκλογές, απευθυνόμενη προς τον Ελληνικό Λαό, οφείλει να εστιάζει σε συγκεκριμένη και πολιτική πρόταση, με πολιτικό περιεχόμενο ουσίας.

Στις επικείμενες εθνικές εκλογές τα παραπάνω, για την Νέα Πολιτική, αποτελούν τη Βάση της Δημοκρατικής Πολιτικής Ενότητας, για να αναλάβει την ευθύνη του ο ελληνικός Λαός .

Επομένως κοινός παρονομαστής της ενότητας των πολιτικών δυνάμεων που έχουν ως σκοπό τους την απαλλαγή της χώρας και του ελληνικού λαού από την υποτέλεια και τον ευρωπαϊκό οικονομικό ζυγό, την αναδόμηση των κοινωνικό-οικονομικών δομών της και την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας για Αναθέσμιση παντού και την προβολή του κράτους δικαίου με συνέχεια της Κοινωνίας, αποτελεί τη λυδία λίθο της συμπόρευσης και της συνεργασίας.

Θα πρέπει να γίνει προς όλους κατανοητό ότι Είμαστε μπροστά σε νέους Αγώνες απελευθέρωσης των Ελλήνων απ' το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο και τον Ευρωπαϊκό οικονομικό Ζυγό, για μια πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα, για την Οικονομική ευμάρεια των Ελλήνων, για τη Δικαιοσύνη, για την Υγεία και την Παιδεία.

Η Πολιτεία των Ελλήνων, το Κοινόν των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην Οικουμένη, είναι το στοίχημα των εθνικών εκλογών !!

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad

Please publish modules in offcanvas position.