Ευρωεκλογές 26ης Μαϊου 2019

logo neapolitiki 260Αθήνα, 23 Μαΐου 2019

Οι ευρωεκλογές είναι μια εκλογική διαδικασία με μάσκα τη Δημοκρατία για ένα κοινοβούλιο, νομιμοποιητική βάση λειτουργίας του Διευθυντηρίου της ΕΕ, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο οποίο χώρες σαν την Ελλάδα έχουν “καταθέσει” την εθνική τους κυριαρχία χάριν των ισχυρών, που ήδη έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Για το Κίνημα Νέα Πολιτική oι ευρωεκλογές, αποτελούν Λυδία λίθο σύγκλισης και συγκρότησης του μεγάλου Δημοκρατικού Πατριωτικού Μετώπου που έχει ανάγκη η Πατρίδα και ο ελληνικός Λαός.

Το Κίνημα Νέα Πολιτική θεωρεί ότι μόνο οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές και υπό τον όρο της συμπόρευσης των Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων μπορεί να αποτελέσουν ιστορικό μοχλό ανατροπής του παλαιού και ανάδειξης του κυρίαρχα νέου, της βελούδινης επανάστασης για απαλλαγή του ελληνικού λαού από την οικονομική υποτέλεια της Χώρας και της πατρίδας μας, από το καθεστώς ομηρείας και αιώνιας εξάρτησης.

Το Κίνημα Νέα Πολιτική έδωσε μεγάλο Αγώνα και παραμένει σ’ αυτόν τον αγώνα για να γίνει συνείδηση και μέσα από τις Ευρωεκλογές, η συμπόρευση και η συνεργασία και η αναγκαία συνάντηση για τις επικείμενες εθνικές εκλογές των Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων. Εμείς, η Νέα Πολιτική, παραμένουμε στις επάλξεις για να καταστεί η αναγκαιότητα της συνεργασίας αυτής πραγματικότητα στις εθνικές εκλογές. Οι εκλογές αυτές, θα είναι εκλογές ενάντια στο φαύλο καθεστώς που εδραίωσαν τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση και κατέστησαν τη χώρα υπηρέτη ξένων συμφερόντων και το Λαό οικονομικά υπόχρεο.

 Για το Κίνημα Νέα Πολιτική αποτελεί κεντρικό στόχο η ανατροπή του φαύλου συστήματος των κομμάτων εξουσίας υπέρ του κοινού συμφέροντος, του Λαού και της εγκαθίδρυσης της πραγματικής Δημοκρατίας, με Αναθέσμιση παντού .

 Κατά τούτο, το Κίνημα Νέα Πολιτική στις Ευρωεκλογές προτρέπει το Λαό να στηρίξει Δημοκρατικές Πατριωτικές αντιμνημονιακές Δυνάμεις, στην προοπτική, η επόμενη ημέρα να μας βρει στο ίδιο τραπέζι Συνεργασίας για τη συγκρότηση του μεγάλου Δημοκρατικού Πατριωτικού Μετώπου στις επικείμενες εθνικές εκλογές, για την ειρηνική επανάσταση του Λαού.

Για τo Κίνημα  Νέα Πολιτική 

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad

Please publish modules in offcanvas position.