2019May

Στην Χώρα μας, η πολιτική του διαίρει και βασίλευε εγκαθίδρυσε το πολιτικό σύστημα εξουσίας που εξυπηρετεί άριστα τις στενές του πολιτικές επιδιώξεις, ώστε του Κράτος να έχει πάντα συνέχεια και μέσω της προβαλλόμενης ιδεολογίας να εξασφαλίζει την ύπαρξή του και να υπηρετεί άριστα και τον ξένο παράγοντα, ανεξαρτήτως κόστους για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τον ελληνικό Λαό όμως, τον ενδιαφέρει όχι μόνο η συνέχεια του Κράτους, αλλά η συνέχεια της κοινωνίας, σε ισχυρή και δημιουργική Ελλάδα .

Τα μνημόνια απέδειξαν σε όλους, στο πλαίσιο, είτε της φιλελεύθερης, είτε της προοδευτικής σοσιαλδημοκρατίας, είτε του αριστερού διεθνιστικού φιλελευθερισμού, ότι, στόχος  είναι η Συσσώρευση – Υπερσυγκέντρωση του χρήματος από τους λίγους για να δίνουν εργασία στους πολλούς, προς βελούδινη εκμετάλλευση αυτών τούτων των εργαζόμενων, αλλά και του πλούτου που παράγεται παντοιοτρόπως, και ούτω καθεξής. Απεδείχθη ότι ο αντιμνημονιακός λόγος και οι παραμνημονιακές δυνάμεις, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, ως βασιλικότεροι του βασιλέως, ήταν δυνάμεις των μνημονίων, και εκτός των άλλων, έχουν πολύ μεγάλη την ευθύνη για την επάνοδο στην πρώτη γραμμή των πολιτικών δυνάμεων που ευθύνονται κατά βάση και κυρίως, μετά την μεταπολίτευση, για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα και ο Λαός. Ευθύνονται, δε, γιατί πέραν των άλλων δημιούργησαν πολιτικό έδαφος ώστε οι δυνάμεις αυτές να παρουσιάζονται ως λυτρωτές και φυσικά οι υπερασπιστές της συνέχειας του κράτους, σαν να μην συνέβη τίποτα σ’ αυτή τη χώρα και το Λαό μετά το 2000 -2010 έτους έναρξης της βαρβαρότητας των Μνημονίων!

Αυτό το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικές δυνάμεις εξουσίας επέβαλαν :

  • Τον αφανισμό τόσο της εργατικής όσο της μεσαίας, αλλά και της μεγάλης τάξης στην Ελλάδα, αφού έχει λεηλατηθεί, κάθε θεσμική έννοια των δικαιωμάτων της εργασίας .
  • Υποδούλωσαν τον ελληνικό Λαό στους ξένους δανειστές, στους οποίους έγινε πλέον φόρου υποτελής για έναν αιώνα.
  • Εκποίησαν τη δημόσια περιουσία του ελληνικού Λαού και υποθήκευσαν τη χώρα μέχρι το 2115.
  • Επέβαλαν την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, που αποτελεί εθνικό έγκλημα, μια επονείδιστη απόπειρα αλλοίωσης της ταυτότητας της Μακεδονίας, αδιαφορώντας προς τούτο για τα αισθήματα του Λαού.
  • Επέβαλαν το λευκό χρώμα στον εκλογικό χάρτη στη Θράκη και συσσώρευσαν εθνικά προβλήματα προς ανατολάς με τον κίνδυνο να χαθεί η Πατρίδα και το Έθνος.
  • Κατέστησαν τον Έλληνα και την Ελληνίδα να είναι ξένοι στον τόπο τους και τους οδηγούν στην έξοδο απ’ την Πατρίδα.
  • Η παράνομη μετανάστευση, για κανένα κόμμα της πολιτικής εξουσίας, δεν είναι πρόβλημα. Τούτο όμως συσχετιζόμενο με το δημογραφικό, που επέβαλαν τα μνημόνια, θα είναι η βόμβα διάλυσης της συνέχειας του ελληνικού έθνους και των Ελλήνων και διάρρηξη της συνέχεια του στην Ιστορία.
  • Επέβαλλαν ή αποδέχτηκαν την σκληρή μεταμνημονιακή επιτροπεία με σκληρά μέτρα ματωμένων πλεονασμάτων (2,9+%) μέχρι το 2060, σε βάρος του Ελληνικού λαού και του μέλλοντος του.

Η Νέα Πολιτική θεωρεί ότι οι καιροί απαιτούν τη Ενότητα όλων των δυνάμεων που συμφωνούν στις παραπάνω πολιτικές θέσεις, ως τον τρόπο που εξασφαλίζει την πτώση του φαύλου πολιτικού σύστημα εξουσίας στην Πατρίδα μας.

Κατά συνέπεια η συμπόρευση των πολιτικών δυνάμεων, για κοινή κάθοδο προς τις επικείμενες εθνικές εκλογές, απευθυνόμενη προς τον Ελληνικό Λαό, οφείλει να εστιάζει σε συγκεκριμένη και πολιτική πρόταση, με πολιτικό περιεχόμενο ουσίας.

Στις επικείμενες εθνικές εκλογές τα παραπάνω, για την Νέα Πολιτική, αποτελούν τη Βάση της Δημοκρατικής Πολιτικής Ενότητας, για να αναλάβει την ευθύνη του ο ελληνικός Λαός .

Επομένως κοινός παρονομαστής της ενότητας των πολιτικών δυνάμεων που έχουν ως σκοπό τους την απαλλαγή της χώρας και του ελληνικού λαού από την υποτέλεια και τον ευρωπαϊκό οικονομικό ζυγό, την αναδόμηση των κοινωνικό-οικονομικών δομών της και την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας για Αναθέσμιση παντού και την προβολή του κράτους δικαίου με συνέχεια της Κοινωνίας, αποτελεί τη λυδία λίθο της συμπόρευσης και της συνεργασίας.

Θα πρέπει να γίνει προς όλους κατανοητό ότι Είμαστε μπροστά σε νέους Αγώνες απελευθέρωσης των Ελλήνων απ' το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο και τον Ευρωπαϊκό οικονομικό Ζυγό, για μια πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα, για την Οικονομική ευμάρεια των Ελλήνων, για τη Δικαιοσύνη, για την Υγεία και την Παιδεία.

Η Πολιτεία των Ελλήνων, το Κοινόν των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην Οικουμένη, είναι το στοίχημα των εθνικών εκλογών !!

logo Nea Politiki 02

27 Μαΐου 2019, Αθήνα

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών όπως ήταν αναμενόμενο τιμώρησε σκληρά την κυβέρνηση και την πολιτική του Σύριζα, όπως και τις επιλογές του κ. Τσίπρα στα εθνικά θέματα και ειδικά για την επονείδιστη Συμφωνία των Πρεσπών.Το αποτέλεσμα αυτό οδήγησε τον κ Τσίπρα στην απόφαση άμεσης προκήρυξης εθνικών εκλογών.
Η Νέα Πολιτική νοιώθει δικαιωμένη στην απόφασή της να μην κατέβει στις εκλογές αυτές, για τους λόγους που πολλές φορές έχουμε εξηγήσει, κυρίως όμως για το ότι το διαίρει, το απεχθάνεται ο ελληνικός Λαός και για το ότι, αν θα υπήρχε τέτοια δυνατότητα θα ήταν μόνο με την συμπόρευση όλων των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, ώστε να δειχθεί ότι υπάρχει το πολιτικά κυρίαρχα άλλο κόμμα, που μπορεί να ανατρέψει το πολιτικό κατεστημένο στη χώρα μας. Τούτο όμως δεν κατέστη δυνατό γιατί όπως φαίνεται δεν έχει γίνει αντιληπτό πως, αν δεν είσαι κάτι δεν μπορείς να γίνεις τίποτα.
Είμαστε σίγουροι λοιπόν, ότι μετά τη συζήτηση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών, αλλά και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών, όλα τα δημοκρατικά πατριωτικά κόμματα, που πήραν μέρος σ’ αυτές τις εκλογές , θα πάρουν το μήνυμα απ’ αυτές και το μήνυμα είναι, πως ένας- ένας μόνος του δεν αποτελεί λύση για τον ελληνικό λαό . Θα πρέπει να κατανοηθεί ότι θα είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη αν δεν υπάρξει μια ευρεία συμπόρευση όλων μας ενάντια στο φαύλο πολιτικό συστήματος εξουσίας και των δυνάμεων εκείνων, που έβλαψαν την Πατρίδα και εξαθλίωσαν τον ελληνικό Λαό !
Για μας, τη Νέα Πολιτική, το Κίνημα Δημοκρατικής Κοινωνικής Αναθέσμισης δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την συνάντηση συμπόρευσης των δυνάμεων που νοιάζονται για την Πατρίδα, τον Ελληνισμό και την πραγματική Δημοκρατία με Αναθέσμιση παντού.
Αναμένουμε από όλους να ανταποκριθούν στα κελεύσματα των καιρών, ώστε μια άλλη πολιτική δύναμη με αξιώσεις να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού Λαού στις επικείμενες εθνικές εκλογές που από ότι φαίνεται τοποθετούνται στις 30 Ιουνίου το αργότερο .
Η τύχη της Πατρίδος, των εθνικών θεμάτων και της απαλλαγής της χώρας από την υποτέλεια και τον ευρωπαϊκό οικονομικό ζυγό με την αναδόμηση των κοινωνικό-οικονομικών δομών της χώρας, και Αναθέσμιση παντού, κρίνεται στις επικείμενες εθνικές εκλογές και αυτό δεν έχει δικαίωμα να το παραβλέπει κανείς.

Για την Νέα Πολιτκή

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

© 2019 neapolitiki.gr | Designed & Developed by happyad

Please publish modules in offcanvas position.